Logo Alter Metal
Specialisatie: STALEN EN INOX DEUREN EN RAMEN!

Hekwerken en poorten

U kiest voor een metalen hekwerk, poort, afsluiting ? Slimme keuze! Deze tuinpareltjes bieden een tal van voordelen: of u kiest voor een strakke, robuuste, designpoort, of voor een elegant, sierlijk ontwerp: het is bij Alter Metal allemaal mogelijk.

Uitstraling

De karakteristieke uitstraling van metaal is sterk, stoer, robuust. Hierdoor is metaal niet enkel het favoriete materiaal voor een strakke designlook. Door de grote keuze in afwerkingsmogelijkheden kan een metalen hekwerk of poort tevens een warm karakter geven aan een landelijke stijl. U kan uiteraard ook kiezen voor een combinatie van hout en metaal.

Mogelijkheden

Eén van de aantrekkelijkste voordelen van metaal is de veelzijdigheid. Door de kracht van metaal kunnen relatief smalle onderdelen toch een grote afstand overbruggen. Dit zonder in te boeten op de kwaliteit en de vormgeving.

Levenslang

Zo sterk als staal … dit mag u vrij letterlijk nemen. Een metalen poort verslijt inderdaad niet.

Onderhoud

Metalen hekwerken en poorten van Alter Metal hebben hun onverwoestbare imago en lange levensduur vooral te danken aan de behandeling die zij vóór de plaatsing ondergaan. De beschermingstechnieken die worden toegepast zijn thermisch verzinken, metalliseren en poederlakken.

Meer informatie over de behandelingstechnieken: zie rubriek onderhoud

Brainlane